Εγκατάσταση Φυσικού αερίου

Aπόλυτη αυτονομία του διαμερίσματός σας , με εγκατάσταση επιτοίχιο λέβητα Φυσικού Αερίου.Μπορείτε να τοποθετήσετε τον επιτοίχιο λέβητα στο μπαλκόνι του διαμερίσματος σας στη κουζίνα ή ακομά και στο χώρο του μπάνιου

Σύνδεση με διαμέρισμα

Η σύνδεση του λέβητα με το διαμέρισμα γίνεται μέσω υδραυλικής εγκατάστασης.Σε παλαιές πολυκατοικίες ,γίνεται πλέον απομόνωση των θερμαντικών σωμάτων χωρίς την έγκριση της πολυκατοικίας και στη θέση των σωμάτων συνδέονται οι νέοι σωλήνες.Η εγκατάσταση είναι απόλυτα ασφαλής καθώς στις σωήνες κυκλοφορεί νερό και όχι φυσικό αέριο όπως πολύς κόσμος πιστεύει.

,

Ζεστό νερό

Ένα πλεονέκτημα της χρήσης του φυσικού αερίου είναι η άφθονη ,οικονομική και άμεση χρήση ζεστού νερού. Η σύνδεση του λέβητα γίνεται με τη παροχή του ζεστού νερού και ξεχνάμε τελείως την αναμονή του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα και τους υπέρογκους λογαρισμούς της ΔΕΗ.Ο επιτοίχιο λέβητας δουλεύει ανεξάρτητα της θέρμανσης και παράγει το ζεστό νερό που θα χρησιμοποιήσουμε, οπότε δε πάει χαμένη paper help καθόλου ενέργεια,δίνοντας μας ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.

,

Σε περίπτωση που έχετε ηλιακό θερμοσίφωνα μπορεί πάλι να συνδιαστεί ο λέβητας έτσι ώστε τις ημέρες της ηλιοφάνειας να δουλεύει ο ηλιακός και τις υπόλοιπες ημέρες να δουλεύει ο επιτοίχιος λέβητας. Αυτό μπορούμε να το επιτοίχουμε χειροκίνητα είτε αυτόματα.

Κεντρική Θέρμανση

Φυσικό αέριο μπορεί βεβαίως να τοποθετηθεί και για κεντρική θέρμανση,με μία απλή αλλαγή του καυστήρα σας σε καυστήρα φυσικού αερίου.Σε πολυκατοικίες το μόνο που απαιτείται είναι η έγκριση του 51% των ενοίκων της πολυκατοικίας.

,
950907991